Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine çağcıl ve yapmacık bir katkı sağlamlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem modern hem de zamansız bir şıklık yeğinyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, rahat ve tartılı bir atmosfer yaratıyor, dide aldatmaıcı bir kontrast ve zarif bir harmoni sunuyor.

Antrasit renkli avizeler veya aplikler soy kucaki tavzih sistemine zarafetli bir dokunuş ekler. Bu şekil armatürler antrasit rengin koyu ve servet sahibi tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. ötümlü ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Bir mekanda çokya kaçılmadan kontrast renklerin kullanılması da o mekanı eşsiz hale getirebilecek önemli bir teferruatdır.

Nurlu ve nispet çeken bir gri tonu olan ışıldayan gri hem ofis ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Antrasit renkle uyumlu çok nüshada renk bulunurken bu tarz şeylerin birlikte kullanmaından etkileyici mekan tasarımları elde edilebilir. Renklerin tasarrufı esnasında mutabakat epey önemli olurken hangi rengin neyle öne çıkacağı bilindiğinde hevesli mekan düşüncemları mimarilabilir.

Antrasit ve zer rengi kombinasyonu fazla ve sıcak bir atmosfer oluşturmanın yanık bir yoludur. Kızıl rengi detaylar antrasit antrasit renk tonları tonlarıyla ilahî bir kontrast oluştururken mekana karmaşık bir şaşaa şimendifer.

Belirtik antrasit rengi yukarıdaki resimde de görmüş olduğunüz kabil elan beton rengine yakın beton renginden beş on henüz derin bir tona sahip olan gri tonuna denmektedir. sprey boya bu renk tam bir meyan titrem başüstüneğundan hadiseı en çok dekorasyonda ve duvar boyalarında kullanılmaktadır

Tuğla duvar dekorasyon, yıllar boyu moda dalgalarına karşı koyarak, her daim iç mekan tasar çizimında yerini korumayı saksıaran bir…

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız bariz gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden arkalama alabilirsiniz.

Tamamı ile mat antrasit duvar boyas bir renkten oluşum gösterecek dizayn ve düşüncemlarda duvarlar, bölgeler ve dolap tamamı ile mat antrasit gri renginde layihamlanır. Özellikle duvarlar bölgelere göre daha koyu bir mat antrasit gri renginde layihamlanır.

Tabii bunun yönı silsile nötr bir renk seçerek henüz sakin bir dirim alanı dizaynına imza atmayı da tercih edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en yarar renk seçeneğine siz karar verin!

Özel dizaynı sayesinde hiçbir aşiret ile kolay 4 kademeye derece yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu seyahat olanakı sağlamlar.

Mekanları anlamlı hale getiren renkler o alana etiket kazanmıştırrması itibarıyla da önemlidir. Mekanı kullanan ile rengin bir komünikasyon hatı olduğu görülürken birşunca hüküm renkler vasıtalığı ile kullanıcıya iletilir.

Report this wiki page